Over Opruimcoach Paulien de OpruimQueen

Over Paulien de OpruimQueen

Hoi! Ik ben Paulien van Oostenbruggen, professional organizer en opruimcoach. Opruimen vind ik te gek! Het gaat bij mij eigenlijk altijd automatisch en ik krijg er ontzettend veel energie van. Ik ben steeds op zoek naar hoe het nóg beter opgeruimd kan worden. 

Ik ben een werkende moeder van twee kinderen en weet ik hoe fijn het is om na een drukke dag thuis te komen in een opgeruimd huis met alle spullen op een vaste plek. Dan weet je waar alles ligt en waar het weer opgeruimd moet worden. 

Omdat ik andere mensen wil helpen met opruimen heb ik de opleiding tot Professional Organizer afgerond bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en heb ik nu mijn eigen bedrijf. Ik gun iedereen een opgeruimd huis en een opgeruimd leven!

Wil jij dit ook?

Ik kom je graag helpen,

Paulien Mayer-van Oostenbruggen

Ja, ik wil hulp met opruimen!

Review

Het was fijn om
dit samen te kunnen doen

Paulien heeft mij begeleid bij het opruimen van diverse kasten in huis. Het was fijn om dit samen met iemand te kunnen doen, omdat je zo toch sneller een grote opruimklus kan klaren. Paulien bewaakt de tijd goed en heeft een duidelijke aanpak voor het opruimen. Lees verder
-Ruth